Over RentMore

RentMore is een toonaangevende speler met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van de verhuur van gemeubelde appartementen in Brussel en Antwerpen. Met tonnen ervaring in het bedienen van expats, eurocraten en internationale bedrijven kunnen we u zeker en vast helpen in uw zoektocht naar een appartement. Onze volledig gemeubelde appartementen zijn zowel beschikbaar voor de lange als de middellange termijn (vanaf 6 maanden) en de huurprijs is inclusief gas, water en elektriciteit.

RentMore is een betrouwbare partner, werkt onder de vleugels van een kapitaalkrachtige groep, heeft de nodige credentials en werkt op en top professioneel. Bent u op zoek naar een gemeubeld appartement in Brussel of Antwerpen? Ontdek ons aanbod.

Meer over Rentmore

Gemeubelde appartementen te huur: Brussel & Antwerpen

De gemeubelde huurappartementen met services van RentMore hebben echt meer. Kenmerkend voor al onze appartementen is de hoge kwaliteit en luxueuze afwerking. Als u huurt bij RentMore kunt u bovendien rekenen op een uitstekende dienstverlening. Wij nemen u alle zorgen uit handen: 1 factuur, 1 telefoonnummer en een full service in 6 talen. Vandaag bellen, morgen boeken.

24/7 Desk
Lift
Camerabewaking en toegangscontrole
Cleaning-Washing-Handy man
Vanaf € 1200 / maand + charges

Figaro

Lichte en ruime studio’s, en appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Zowel gemeubeld als ongemeubeld. Vlakbij Brussel-Centraal en de Grote Markt.

Kreupelenstraat 15, Brussel, België

Meer informatie
Cleaning-Washing-Handy man
24/7 Desk
Lift
Camerabewaking en toegangscontrole
Vanaf € 900 / maand + charges

The Squares

Gloednieuwe gemeubelde appartementen en studio’s in de EU-wijk van Brussel, op 150 meter van de Wetstraat en het Schumanplein.

De Bruynstraat 6, Sint-Joost-ten-Node, België

Meer informatie

Onze diensten

Huurt u een gemeubeld appartement bij RentMore? Dan zorgen wij ervoor dat u een zorgeloos verblijf heeft. Ontdek hieronder welke diensten wij u kunnen aanbieden:

Cleaning-Washing-Handy man

Poetsen, wassen, herstellen van klusjes… wij nemen het van u over en dit tot en met het verversen van bedlinnen en handdoeken.

One-day-Move

RentMore staat voor absolute flexibiliteit. Vandaag bellen, reserveren en verhuizen naar uw nieuwe appartement? Geen probleem. Wij doen het nodige.

Home entertainment

RentMore voorziet uw appartement van digitale TV en internationale kanalen. U surft online dankzij High-speed WIFI.

Service op maat

Bij RentMore staan we steeds klaar voor al uw vragen en gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Toegangscontrole

Bij RentMore staat veiligheid boven alles. We verhuren alle appartementen met een adequaat beveiligingssysteem.

Parking

Uw auto veilig parkeren in Brussel? Al onze huurappartementen hebben ondergrondse parkeerruimtes.

All-in price

Uw comfort is onze prioriteit. RentMore zorgt in de facturatie ook voor eenvoud. U ontvangt maandelijks maar 1 factuur.

Te huur: parkeerplaatsen in de EU-wijk van Brussel

Ondergrondse parkeerplaatsen te huur in het nieuwbouwproject The Squares. Gelegen in de Europese Wijk van Brussel en op 150 meter van de Wetstraat en het Schumanplein. De parking is voorzien van beveiligde toegang.

Meer info over onze parkings