Ernest The Park

Prins Albertstraat, Elsene, Belgium

Binnenkort beschikbaar
vanaf 1.200 euro
1 Slaapkamer: vanaf 1.200 euro 2 Slaapkamers: vanaf 1.450 euro 3 Slaapkamers: vanaf 1.900 euro

Ernest The Park is een uniek project dat deel uitmaakt van een groene driehoek met als centraal punt de groene privétuin, ontworpen door landschapsarchitect Wirtz. Dit project is gelegen in de voormalige Solvay-site tussen de Louizalaan, de Naamsepoort en het Flageyplein, omringd door tal van luxeboetieks, diverse restaurants, cinema’s en theater- en concertzalen. Bovendien bevinden de Europese instellingen zich op een steenworp van uw appartement.

Dankzij de metro-, trein-, tram-, bus- en zelfs Villo-stations geniet u van een uitstekende bereikbaarheid in Ernest The Park. Bovendien bent u steeds gegarandeerd van een risicoloze parkeerplek dankzij de beveiligde ondergrondse parkeergarage.

Elk appartement is voorzien van de beste materialen en precieze afwerking. Bovendien is elke unit voorzien van een ruim balkon, waardoor u optimaal kunt genieten van de groene omgeving. De unieke implanting van het project zorgt voor een perfecte buffer tussen een groene oase en de levendige stad Brussel.

Dankzij de uitzonderlijke locatie is Ernest The Park ideaal om in te wonen.

Binnenkort beschikbaar

Informatie aanvragen

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • 1 Slaapkamer
  • 2 Slaapkamers
  • 3 Slaapkamers

Video

Bekijk de video van het appartement

Locatie

Prins Albertstraat, Elsene, Belgium

Interesse in dit project?

Vraag vrijblijvend meer informatie.