Romeo & Juliet

Wolvengracht 48, Brussel, België

Te huur
Fietsenstalling
24/7 Desk
Camerabewaking en toegangscontrole
Lift
Cleaning-Washing-Handy man
Vanaf € 950 / maand + charges
Studio: Vanaf € 950 / maand + charges 1 Slaapkamer: Vanaf € 1250 / maand + charges 2 Slaapkamers: Vanaf € 1550 / maand + charges 3 Slaapkamers: Vanaf € 1850 / maand + charges

Herleef de geschiedenis

Het Chambon complex bevindt zich in het hart van het historische stadscentrum, kijkt uit op de Muntschouwburg en het gerenoveerde Martelarenplein ligt net om de hoek. De Grote Markt ligt op wandelafstand en de majestueuze Koninginnegalerij – de ‘place to be’ voor iedereen die van shoppen houdt – is aan de overkant van de straat te vinden.

Sprankelend en modern

Historisch maar trendy: zo kunnen we de buurt het best omschrijven. Modeliefhebbers ontdekken nieuwe stijlen in de Dansaertstraat, terwijl muziekliefhebbers in de AB concertzaal van geweldige optredens genieten. Foodies hebben keuze te over dankzij de vele trendy restaurants, brasseries, snackbars en bistro’s. Voor de nieuwste films moet je naar de bioscoop UGC De Brouckère en om te shoppen naar het winkelparadijs City 2.

Dé plek om te werken en wonen

De exclusieve Romeo & Juliet appartementen bieden de hoge kwaliteit die deze doelgroep verwacht. Dankzij hun centrale ligging, smaakvolle afwerking en prestigieuze uitzicht zijn ze echt de ‘place to be’. Bovendien wordt het stadscentrum steeds aantrekkelijker dankzij het vernieuwingbeleid van het huidige stadsbestuur.

Te huur

Informatie aanvragen

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • 1 Slaapkamer
  • 2 Slaapkamers
  • 3 Slaapkamers
  • Studio

Video

Bekijk de video van het appartement

Locatie

Wolvengracht 48, Brussel, België

Meer informatie?

Interesse in dit nieuwbouwproject? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.