Universalis Park

Roger Lallemand laan 19, Brussel

Te huur
Parkings
Fietsparkings
Studio's vanaf € 850 / maand
Studio: Vanaf € 850 / maand 1 Slaapkamer: Vanaf €1150 / maand 2 Slaapkamers: Vanaf € 1500 / maand 3 Slaapkamers: Vanaf € 1750 / maand

Stel u voor dat u gewekt wordt door het geluid van fluitende vogeltjes. En stel u voor dat u alle voorzieningen van een stad heeft én een groene omgeving. Dit alles, en meer, wordt werkelijkheid als u in Universalis Park woont.

Dit project in Elsene is een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar een beschermde omgeving. Het moderne gebouw is gelegen in het hart van een prachtig park, de Triomflaan in Brussel. De studio’s en appartementen hebben grote ramen en een terras of balkon. Ziet u uzelf al zitten op uw balkon? Genietend van het uitzicht en met een tas koffie in de hand.

Elke studio en elk appartement is bovendien uitgerust met een moderne keuken en badkamer. Om het helemaal af te maken heeft u niet enkel een park vlakbij, maar ook het Zoniënwoud. Universalis Park is een echt paradijs.

Joggen in uw eigen park, fietsen door de natuur van Brussel en files vermijden…. Wonen in Universalis Park is een onbetaalbare ervaring.

Te huur

Informatie aanvragen

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY

Locatie

Roger Lallemand laan 19, Brussel

Meer informatie?

Interesse in dit nieuwbouwproject? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.