Blog

Ontdek onze blog en lees meer over het huren van een gemeubeld appartement in Brussel of Antwerpen.

Een huurappartement in Antwerpen: welke wijk past bij u?

Verhuist u naar Antwerpen? De zoektocht naar een appartement wordt eenvoudiger als u al weet in wijk u wilt wonen. Ontdek welke wijk het beste bij u past!

Lees meer
Roosevelt Square, living, Antwerpen, Rentmore

De beste gemeubeld appartementen in Antwerpen

Zoekt u een luxe, gemeubeld appartement in Antwerpen? Met een flexibele huurtermijn, korte opzeg en duidelijk prijs? Ontdek hoe RentMore u kan helpen!

Lees meer
furnished apartment brussels

Waarom een gemeubeld appartement perfect is voor u en uw gezin

Verhuist u (tijdelijk) met uw gezin naar Belgiƫ? Lees hier waarom het huren van een gemeubeld appartement de ideale oplossing is voor u en uw gezin.

Lees meer
een gemeubeld appartement huren in Brussel

5 redenen om een gemeubeld appartement te huren in Brussel

In vergelijking met een hotelkamer biedt het huren van een gemeubeld appartement veel voordelen. Gemeubelde appartementen zijn dan ook erg populair onder expats in Brussel. Twijfelt u nog? Wij lijsten de 5 beste redenen om voor een gemeubeld appartement te kiezen voor u op.

Lees meer
een gemeubeld appartement huren in Brussel

Ontdek de beste wijken om te wonen in Brussel

Wilt u een gemeubeld appartement in Brussel huren? Bij ons heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod in verschillende wijken van Brussel. Brussel is een grote stad en elke wijk heeft een eigen karakter en sfeer. We bieden luxe gemeubelde appartementen aan onder andere in de Europese wijk, het historische centrum van Brussel en Ixelles. Welke wijk heeft uw voorkeur?

Lees meer
Universalis Park
Meer weten over Universalis Park in Brussel?
Contacteer ons