Diensten

RentMore staat voor een ruim aanbod aan ‘serviced apartments’ in Brussel en omstreken. Wij willen expats en eurocraten, mensen die kwaliteit op prijs stellen, bestaande en nieuwe huurders in de watten leggen. Ontdek hieronder welke diensten wij u kunnen aanbieden.

Extra

Cleaning-Washing-Handy man

Dit spreekt voor zich. Poetsen, wassen, herstellen van klusjes… wij nemen het van u over en dit tot en met het verversen van bedlinnen en handdoeken.

One-day-Move

RentMore staat voor absolute flexibiliteit. Vandaag bellen, reserveren en verhuizen? Geen probleem. Wij doen het nodige.

Home entertainment

U ontspant na een drukke werkdag thuis graag voor TV? RentMore voorziet uw appartement van digitale TV en internationale kanalen. U surft online dankzij High-speed wifi.

Service op maat

Bij RentMore staan we steeds klaar voor al uw vragen en gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Toegangscontrole

Bij RentMore staat veiligheid boven alles. We verhuren alle appartementen met een adequaat beveiligingssysteem.

Parking

Uw auto veilig parkeren in Brussel? Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken dankzij de ondergrondse parkeerruimtes.

All-in price

Uw comfort is onze zorg. RentMore zorgt in de facturatie ook voor eenvoud. U ontvangt maandelijks maar 1 factuur.

Daarnaast bieden wij nog andere diensten voor u:

  • Intake briefing: RentMore peilt naar uw behoeften. Zijn er kinderen? Rokers? Huisdieren? Is de nabijheid van een school of fitness belangrijk?
  • Tour: RentMore neemt u mee naar enkele geschikte locaties en helpt u een keuze maken.
  • Administration: welke verplichtingen zijn er als nieuwe inwoner van Brussel? Waar moet u zich melden. RentMore is thuis in deze administratie en neemt u bij de hand.
  • Plug In: water, elektriciteit en gas… u geeft aan welke diensten u wilt inzake telecom, security of abonnementen en RentMore brengt het in orde.
  • Get Around: hoe verplaatst u zich het beste? Welke diensten kunnen nuttig voor u zijn? Waar is het goed winkelen? Ook dat vertellen we u met plezier.