Over RentMore

RentMore staat garant voor een onberispelijke gastvrijheid en ongeëvenaarde service. Wij verzorgen voor u een bezoekje aan de locaties die op uw wensenlijstje staan en helpen u op weg in Brussel en Antwerpen.

More bounce to the ounce

RentMore is een toonaangevende speler met toch meer dan 20 jaar ervaring in huis in de verhuur van ‘serviced apartments’. Met tonnen ervaring in het bedienen van expats, eurocraten en internationale bedrijven.

RentMore is betrouwbaar, werkt onder de vleugels van een kapitaalkrachtige groep, heeft de nodige credentialsen werkt op en top professioneel. U kunt kiezen uit verschillende diensten die u à la carte kan samenstellen.

Onze drie speerpunten

Eén prijs. RentMore werkt met een all-in factuur. Vertrouw op ons voor een uitstekende dienstverlening tegen de juiste prijs. Er is zo veel meer in het leven dan rekeningen napluizen.

Eén aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles. Bovendien kunt U de klok rond terecht op een noodnummer. Welke huurder kan dat zeggen?

Heel veel flexibiliteit. RentMore biedt indien gewenst huurtermijnen van 6 maanden. De opzeg is beperkt tot 1 maand. Om U te verwelkomen werken wij supersnel: Vandaag bellen, morgen boeken en verhuizen. De housewarming party kan zo beginnen. Ask RentMore.

Er is meer in het leven dan werk en zorgen. Vertrouw op RentMore voor een hoogst aangenaam verblijf in Brussel.

Waarom RentMore?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Kwalitatieve serviced apartments
  • Toplocaties in Brussel en Antwerpen
  • 24/7 service

RentMore Team

Maak kennis met ons team!

Herman Vluymans

E-mail: herman@rentmore.be

Robbie Vercarre

E-mail: robbie@rentmore.be

Celine Van Lommen

E-mail: celine@rentmore.be

Kirsten Vanhalle

E-mail: kirsten@rentmore.be

Isaac Garcia

E-mail: isaac.garcia@rentmore.be

Gezabel Vazquez

E-mail: gezabel.vazquez@rentmore.be