Te huur: ondergrondse parkeerplaatsen in de Europese Wijk van Brussel

Wilt u tijd besparen en uw auto veilig parkeren wanneer u in de Europese Wijk in Brussel vertoeft? Dan bieden wij u de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren in Brussel.

Vandaag kennen we heel wat parkeerproblemen in de steden met als gevolg een grote vraag naar parkeerplaatsen. De bevolkingsgroei en de toename van het aantal gezinnen doet de vraag naar auto’s stijgen. De centraal gelegen parkeerplaatsen, in de EU-wijk van Brussel, zijn ideaal om uzelf naar uw werk te begeven.

Heeft u een parkeerplaats enkel overdag nodig om naar uw werk te gaan of enkel ‘s avonds en in het weekend om na uw werk uw auto dichtbij huis te parkeren? Dan biedt RentMore dé ideale oplossing: huur een parkeerplaats enkel op het moment wanneer u het wilt. Zo kunt u ofwel gebruik maken van de parkeerplaats overdag ofwel ‘s avonds en in het weekend. Zo spaart u kosten uit wanneer u geen gebruik kan maken van uw parkeerplaats.

Overdag, avond & weekend

Zoekt u een parkeerplaats in Brussel, zowel voor overdag als 's avonds en in het weekend? Dat kan! Ontdek hieronder ons aanbod, al onze parkeerplaatsen zijn voorzien van camerabewaking en een beveiligde toegang.

Meer informatie

Overdag

Parkeerproblemen in de buurt van uw werk is een welgekende situatie. Vanaf nu kunt u bij RentMore een parkeerplaats huren, en dat enkel voor overdag. Zo hoeft u niet te betalen voor de tijd die u niet op de parkeerplaats staat.

Meer informatie

Avond en weekend

Vindt u niet snel een parkeerplaats in de buurt van uw woning na een drukke werkdag? Huur dankzij RentMore enkel een parkeerplaats 's avonds en tijdens het ganse weekend, en dat dichtbij uw woning.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend avies aan

Heeft u interesse om een parkeerplaats in Brussel te huren? Contacteer ons via het formulier hieronder of bel naar +32023055555.